Sanna Paasikiven linja - raikasta realismia eduskuntaan

Politiikka ei ole satuja aikuisille...

Kaiken yhteiskunnallisen keskustelun ja päämäärätietoisen työn yhteiskunnan hyväksi täytyy lähteä tosiasioiden tunnustamisesta. Viimeisen eduskuntavaalikauden aikana suomalaiset ovat saaneet oppia koko joukon uusia termejä ja todistaa tapahtumia, joita eivät välttämättä ole lainkaan voineet käsittää saatikka hyväksyä. Poliittinen keskustelu niin mediassa kuin eduskunnassakin on paikoin ollut absurdia. 

ASIAN VIERESTÄ...

Sen sijaan, että olisi uskallettu katsoa, miten suomalaisia jonottaa leipä-, toimeentulotuki- ja lonkkaleikkausjonoissa, meillä on keskitytty keskustelemaan suomalaisten rasistisuudesta. Sen sijaan, että ymmärrettäisiin vastuullisen vientiteollisuutemme yhä olevan elinehtomme ja kotimaisen ruoan suosimisen parasta harjoittamaamme ekologiaa, meillä on käyty ylireagoitunutta keskustelua Suomen osuudesta maailman saastumisessa ja syyllistetty autoilijat ja sekaravinnon syöjät. 

Sen sijaan, että olisi kiinnitetty huomiota lasten ja nuorten oppimistulosten heikkenemiseen, meillä on kampanjoitu sukupuolineutraalien wc-tilojen saamiseksi kouluihin. Sen sijaan, että olisi ymmärretty vanhusten jäävän heitteille, meillä on vain ikuisesti valmistumaton sote. Sen sijaan, että suomalaista yhteiskuntarauhaa tukevaa elämäntapaamme olisi arvostettu, meille on kerrottu monikultturismin olevan tästä lähin oikea tie. Sen sijaan, että olisi laskettu, mihin resurssimme riittävät, on toivotettu koko maailma tervetulleeksi Kansaneläkelaitoksemme asiakkaiksi. On myyty kansallinen omaisuus ja suomalaisten itsekunnioitus.

Poliitikot eivät ole halunneet enää olla vastuullisia aikuisia vaan satujen ja human interest -tasoisten naistenlehtijuttujen kertojia. Valtiomiesmäisyys on kadonnut ja nk. arvokeskustelu ei ole painottanut suomalaisten etua, elämäntapaa ja yhteiskuntarauhaa. 

... JA TAKAISIN ASIAAN

En väitä, etteivätkö erilaiset trendit ja muotituulet ole tärkeitä ihmiskunnan ja suomalaistenkin elämää muokkaavia ja edistäviä tekijöitä. Joskus niistä kehittyy jotakin hyödyllistä ja jopa lainsäädännöllisestikin tärkeää. Politiikka on kuitenkin vakava laji ja siinä lajissa tosiseikat ovat oleellisempia ja ne on laitettava tärkeysjärjestykseen. Velka ei vieläkään ole muuttunut saatavaksi, punainen ei ole keltainen, rikoksesta pitää saada kunnon rangaistus, ahkeruus palkitaan, tyttö on tyttö, poika poika, ydinperhe toimii ja sinä saat tässä kovan ilmaston maassa ajaa omalla autolla markettiin ostamaan makkaraa, jos niin haluat.

SUUNNANMUUTOS

Mikä puolue Suomessa on aidosti asiapuolue? Mikä puolue voi muuttaa maamme haitallisen ja hullunkurisen kehityksen suunnan? Perussuomalaiset. Perussuomalaiset ei ole leimallisesti puolue oikeistolaisille tai vasemmistolaisille . Perussuomalaiset on puolue ajatteleville ihmisille, luonnostaan järkeville suomalaisille; kansalle, joka asuu juuri näillä leveysasteilla tämän nimenomaisen historiallisen taustansa kanssa. Perussuomalaiset on puolue, joka pohtii, analysoi ja ottaa kantaa sinun puolestasi suorin sanoin eikä merkityksettömällä poliittisella jargonilla.

Minä olen sinun perussuomalainen ehdokkaasi, jos olet miettinyt Suomen poliittisen ilmapiirin vinoutuneisuutta ja asiakeskeisyyden katoamista julkisesta keskustelusta. Haluan korjata tämän epäkohdan yhdessä sinun kanssasi. Minun näkemykseni ja linjani on, että politiikassa faktat ja rationaaliset ratkaisut palvelevat kansakunnan hyvinvointia huomattavasti enemmän kuin unelmointi ja haihattelu. Tulevaisuudenusko herää ja tuloksia syntyy, kun ymmärrämme, että satujen aika on nyt ohi. On raikkaan realismin vuoro.