Mitä kuuluu Suomi?

Ja miten juuri Sinulla sujuu?

Miten meillä oikein menee? Onko kansalaisilla sujuva ja turvallinen arki, toimivatko julkiset palvelut, kannattaako työnteko ja yrittäminen? Ovatko suomalaiset positiivisella mielellä ja tulevaisuudenuskoisia? 
 

Maailmanpoliittinen tilanne on vaikea ja monille sen syistä emme voi mitään. Sen sijaan kaikelle sille, mikä tapahtuu omien rajojemme sisäpuolella, me voimme.
 

Ei tarvitse olla politiikan ammattilainen ymmärtääkseen, että Euroopan Unioni on kasvattanut määräysvaltaansa suhteessa maahamme, edelliset hallitukset ovat velkaannuttaneet valtiontalouden ja harkitsemattoman maahanmuuttopolitiikan seuraukset ovat horjuttaneet yhteiskuntarauhaamme. Joudumme pohtimaan sellaisia aiemmin itsestäänselviä asioita kuin ruokaa, energiaa, katujen, koulujen ja rajojemme turvallisuutta. Meitä vaivaa se, että monet nuoristamme ovat menettäneet elämänhalunsa ja kärsivät mielenterveysongelmista ja vanhusten hoidossa on yhä liikaa epäkohtia. Luemme uutisia lapsiperhe- ja eläkeläisköyhyydestä. Ajamme autolla leipäjonon ohi tai seisomme siinä itse. 


Kun totuus lyö kasvoille näin, liian kunnianhimoiset ilmastotavoitteet tai ideologiset keskustelut woke-kulttuurin, sukupuoli-identiteetin tai intersektionaalisen feminismin ympärillä tuntuvat irrationaalisilta. Arkipäivä on sitä, että elinkustannuksemme nousevat ja yleinen turvattomuus lisääntyy. 


Tilanne on huolestuttava. Toisaalta kovat ajat kannustavat laittamaan asiat aitoon tärkeysjärjestykseen. Suomalainen on sisukas taistelija ja Perussuomalainen puolue hänen edunvalvojansa. Me olemme vaatineet "Suomi takaisin", "jotain rajaa" ja "suomalainen ensin". Meitä on usein väheksytty ja varoituksiltamme on suljettu korvat. Nyt kun Keski-Euroopassa osataan hoitaa metsiämme paremmin kuin me itse osaamme tai kun meillä on miljardiluokan velkojen korkomenot tai kun jengirikolliset valtaavat kotikulmiamme, olemme kai saavuttaneet jonkinlaisen lakipisteen, jossa jää tehtäväksi pelastaa Suomi. Tätä päämäärää puolueemme toteuttaa näissä eduskuntavaaleissa ja myös niiden jälkeen. 
 

Tutustu Perussuomalaisten verkkosivuilla puolueohjelmiimme. Meillä on lukuisia toimenpide-ehdotuksia suomalaisten arjen kohentamiseksi ja Suomen pelastamiseksi kuten: 

• Me ottaisimme velkaa 1 162 miljoonaa euroa vähemmän kuin hallituksen talousarviossa; näin valtion tase vahvistuisi kertaluonteisesti 800 miljoonalla eurolla, joka mahdollistaisi
suuremman avun kansalaisille elämisen kustannuksiin.  

• Me olemme laatineet 100 toimenpidettä maaseudun hyväksi. 

Me kiristäisimme maahanmuuttopolitiikkaa voimakkaasti. Yhteys haittamaahanmuuton ja katuväkivallan sekä rikollisuuden kasvun välillä on tunnustettava. Tarjoamme 21 keinoa maahanmuuttopolitiikan järkevöittämiseksi. 

• Me olemme esittäneet listan toimista, joilla voidaan vaikuttaa niin energiatuotannon turvaamiseen kuin sähkölaskujen kohtuullisuuteen. 

• Me emme maksaisi toimeentulotukea laittomasti maassa oleskeleville.

Me katsomme, että Suomen ei tule hyväksyä Euroopan komission ennallistamisasetusta.

Me vastustamme sitä, että sukupuolen vaihtaminen on pelkkä ilmoitusasia, sillä se avaa mahdollisuudet väärinkäytöksille.   

• Me olemme perheiden puolella, mutta huomioimme aina myös yksinasuvat; jätimme kirjallisen kysymyksen yksinasuvien taloudellisen aseman parantamisesta. 

Katso lisää osoitteesta perussuomalaiset.fi 

Emme ole yhden asian liike. Yhden kansan liike me kyllä olemme. 
 

Isänmaallisuus on sitä, että on vakavalla mielellä sitoutunut kotimaahansa niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. Minun sydämeni sykkii Suomelle ja olen valmis palvelemaan sinun tuellasi kansanedustajana.