Tervehdys äänestäjä! 

Hiukan minusta

Hei, olen 54-vuotias perussuomalainen Turun kaupunginvaltuutettu ja aluevaaliehdokas. Olen kulttuuri- ja nuorisolautakunnan sekä lakisääteisen vammaisneuvoston jäsen. Minulla on myös alueellisia ylikunnallisia luottamustoimia; olen Varsinais-Suomen liiton maakuntavaltuuston jäsen sekä KTO:n Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymän hallituksen varapuheenjohtaja. KTO on kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus ja merkittävä sote-alan toimija ja työllistäjä alueellamme.

 

Työskentelen kehitysvammaisten henkilökohtaisena avustajana ja tukihenkilönä. Olen itsekin erityislasten äiti ja entinen omaishoitaja. Tyttärelläni on neuropsykiatrisen oireyhtymän diagnoosi ja toisella pojistani on kehitysvamma. Molemmilla on lisähaasteena fyysisiä ongelmiakin. Kuopukseni puolestaan on terveydenhuollon ammattilainen.
 

Taustastamme johtuen perheeni on aina joutunut käyttämään poikkeuksellisen paljon julkisia sosiaali- ja terveyspalveluja. Minulla on 30 vuoden kokemusasiantuntijuus siitä, mikä suomalaisessa terveydenhuollossa toimii ja mikä ei. 


Vapaa-ajallani vaikutan Turun seudun Kehitysvammaisten Tuki ry:n hallituksessa, sillä vammaisten ja pitkäaikaissairaiden edunvalvonta on minulle tärkeä asia ja osa omaa arkeani. Lisäksi seuraan vanhuspalvelujen ajankohtaisia kuulumisia tiivisti, sillä olen 90-vuotiaan ainoa omainen.
 

Olen käytettävissäsi aluevaaleissa, jos etsit ehdokasta, jolla on laaja sote-palveluasiakkuuden näkökulma. Olen myös varmasti ehdokas, joka arvostaa hoitoalan henkilökunnan hyvinvointia; pitkä omaishoitajuuteni ja se, että perheessä on lähihoitaja, takaavat sen. Tarvittaessa olen talousosaaja, sillä minulla on yo-merkonomin koulutus. Kaikkein eniten olen kuitenkin ihminen, joka elämäntaipaleensa kautta tietää, miltä avuntarve tuntuu. Siksi olen valmis pitämään myös sinun ja läheistesi puolta uudella hyvinvointialueella.