Tervehdys turkulainen! 

Hiukan minusta...

Olen 53-vuotias neljännesvuosisadan Turussa asunut perussuomalaisaktiivi. Perheeseeni kuuluvat kolme aikuista lasta, aviomies Jorma sekä rescue-kissa Viola. Rakkaista lapsistani kaksi on vammaisia. Asun Hepokullassa.

Työskentelen kehitysvammaisten nuorten ja aikuisten tukihenkilönä ja avustajana. Olen kutsumusammatissani. Olen toiminut myös omien lasteni omaishoitajana vuosia. Minulla on lisäksi kaupallinen yo-merkonomin ja sihteerin koulutus ja työhistoriaa vientikaupan saralla.

Saatat muistaa minut vuodelta 2019, jolloin olin eduskuntavaaliehdokkaana. Iloiseksi yllätyksekseni sain tuolloin eniten ääniä turkulaisista perussuomalaisista naisehdokkaista. Koska kaikenlainen yhteiskunnallinen toimeliaisuus on minulle tärkeää, olin keväällä 2020 mukana TOK:n vaaleissa ja tulin valituksi Turun Osuuskaupan edustajistoon. Toimin myös vammaisaktiivina Turun seudun Kehitysvammaisten Tuki ry:n hallituksessa.

Otan kantaa ajankohtaisiin aiheisiin kirjoittamalla sosiaalisessa mediassa. Harrastan myös kirjallisuutta, kulttuurihistoriaa, sisustamista ja kädentaitoja. 

Olen rehellinen, avoin ja oikeudentuntoinen. En pelkää esiintyä ja olen verbaalisesti näppärä. Arvostan yhteistyötä ja ahkeruutta.

Uskon, että varsinkin elämäntaipaleeni erityislasten äitinä on antanut minulle kestävyyttä toimia pitkäjänteisesti ja samalla luovasti haasteiden edessä. Taustastani johtuen olen oppinut ymmärtämään kuntalaisen ja kunnan vuorovaikutussuhteita.  Nyt on kova aika, mutta olen vahvaluonteinen kamppailija ja suhtaudun valoisasti elämään. Kaikki kykyni ovat käytettävissäsi .